Eszement krónikák

Prológus

2016/01/21. - írta: F.M.J.

 

Van egy ország a mi kis Földünkön. Nem túl nagy, de nem is városnyi csupán. Bugyutániának hívják. Bugyutánia fizetőeszköze a dilinár, fővárosa Botorfok. Botorfok a Balga-folyó kanyarulatában fekszik, egy napsütötte félszigeten.

Az ország ásványkincsekben nem túl gazdag, de önellátására elegendő lenne, csakúgy, mint egyéb természeti adottságok tekintetében, mint mezőgazdasági termelés, energiaellátás. Szegény lakosság valahogy mégsem tud olyan nyugalomban élni, amilyenre lehetősége lenne. Hogy miért is nem? A blog kis történetei talán rávilágítanak a bajok okára.

Nem, ez az oldal nem szatira. Semmi sincs eltúlozva a valósághoz képest, csupán a felismerhetetlenség érdekében más helyszínen és szereplőkkel leírva. Ezek a történetek a kétségbeejtő valóságot mutatják be.

Címkék: Társadalom
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bugyutania.blog.hu/api/trackback/id/tr408208452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása